Misobel's somalit

Kissat

Ensimmäinen somalini on Bella, EP& EC Kisompa's Arella, riistanvärinen kastraattinaaras. Bella on syntynyt 9.11.2001.
Bella on testattu veriryhmä A, FeLV & FIV neg, testattu PRA ja PK normaali.
Bellan kasvattajan kotisivut löytyvät osoitteesta kisompa's
Aada, GIC Amea's Madame on punainen siitosnaaraani. Aada on syntynyt 18.2.2004 ruotsissa.
Aada on veriryhmä A, FeLV & FIV neg, testattu PL ja PRA normaali, molemmat Aadan vanhemmat ovat PK normaaleja.
Kasvattajan kotisivut löytyvät osoitteesta amea's
Sini, IC Misobel's Blue Surprise on nimensä mukaisesti sininen yllätys-tyttö. Sini syntyi Aadalle lähes vuorokausi muiden pentujen jälkeen 1.8.2006. Sinillä on Misobel's C-pentueen äiti.
Sini on testattu veriryhmä A, FeLV & FIV negatiiviseksi. Sini tai hänen vanhempansa on todettu DNA-testein PK:n ja PRA:n suhteen terveiksi. Polvet on todettu terveiksi.
Myy, CH Kisompa's Enrichetta on punainen Aadan tyttärentytär. Myy on syntynyt 18.3.2007 Kisompa's kissalaan. Myyllä on vahva punainen väri hienolla tikkauksella. Yksi Myyn ulkonäön parhaita puolia on todella hyvin näkyvät korvatupsut. Myy ei ikävä kyllä ole parhaimmillaan kuvissa, joten tässä on pentukuva hänestä 11 viikkoisena.
Myy on testattu veriryhmä A, FeLV & FIV negatiiviseksi. Myy tai hänen vanhempansa on todettu DNA-testein PK:n ja PRA:n kohdalta terveiksi. Polvet on myös tutkittu ja terveeksi todettu.
Kiku, Misobel's Cecibeth on Sini riistanvärinen tytär. Kiku syntyi 5.1.2008. Kiku on tuleva siitosnaarani. Kuvan on ottanut Jan Nyström 8.6.2008.